Om SuccesProjekter

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at realisere IT-projekter, både med det konkrete udviklingsarbejde, samt at sikre projektet med en passende dosis projektledelse

Vores historie

SuccesProjekter.dk er en IT-virksomhed, der har til huse lidt syd for Aarhus.

Det hele begyndte i 2012, hvor ideen var at tilbyde online kurser i projektledelse. Efter et års tid blev it-udviklingsdelen koblet på forretningen. Det skete som en helt naturlig udvikling, da der allerede dengang viste sig en høj efterspørgsel på kvalificeret WordPress udvikling.

Ret hurtigt blev PHP og WordPress udvikling en helt central del af forretningen, da kunderne synes godt om de egenskaber der i dag kan genkendes i vores værdier. Vi har nemlig klare holdninger til hvordan IT-projekter bør gribes an og vi sætter en ære i at lave gode løsninger i en ordentlig kvalitet.

Vores kunder er en blandet flok, helt fra den unge virksomhed til den store etableret virksomhed. Fælles for dem er at de ønsker en høj kvalitet i deres løsninger, som de er villige til investere i.

Vi siger ja tak til opgaver hvor kunden har en ambition og hvor der kræves et højt IT niveau for at omsætte tanker/ideer til et færdig stykke software/website med reel værdi. Det er nemlig det vi synes er sjovt og det er også her vi leverer maksimal værdi.

Til gengæld siger vi nej tak til opgaver der skal være “så billige som muligt”​ eller “bare det virker, så er det fint”​-løsninger. Det er ikke vores kop te.

Disse værdier tror vi på i et samarbejde

KVALITET

God kvalitet er ofte den billigste løsning på sigt og den bedste løsning på kort sigt

ENKELTHED

Vi tror på enkle løsninger – baseret på at lytte og forstå brugernes reelle behov

TROVÆRDIGHED

Vi er den IT-partner du kan have tillid til. Vi kan rådgive dig til de bedste løsninger

ENGAGEMENT

Vi engagerer os i din forretning, for at give dig de bedste løsninger, både nu og på sigt

EFFEKTIVITET

Du vil opleve at dine opgaver hurtigt bliver løst, så projektet hurtigt kan komme i mål

TILGÆNGELIG

Du kan altid få fat på os og vi sætter en ære i hurtigt at give dig svar på spørgsmål

Lad os høre om dit projekt

Vi tager altid gerne en snak med dig om dit projekt, bare send os en mail eller giv os et kald på telefonen.

Sådan vil du opleve samarbejdet med os

Grundlæggende forstår vi at vores kundens behov er forskellige og dermed at én løsning ikke passer til alle. Derfor arbejder vi altid på at forstå dit specifikke behov og derefter finde den bedste løsning.

Du vil opleve at vi er nemme at snakke med, og engagerer os i dig og din virksomhed, og i det vi laver for dig. Du vil også opleve at vi kommer med forslag og ideer, som i sidste ende kan løfte din forretning.

Vi hjælper dig med at omsætte din idé til et rigtigt produkt, som du kan bruge i din forretning. Vi er procesorienterede, og hjælper både med planlægning, strukturering, programmering, opfølgning, idriftsættelse og fejlrettelser. Vi har erfaring fra at styre alt fra små projekter til projekter der strækker sig over tusindvis af timer – og vi ved hvordan vi kommer fra idé til levering og drift.

Vi er procesorienteret

Vi tilpasser løbende udviklingen, så vi får det vigtigste med fra start, og løbende tilpasser til nye behov der opstår eller nye idéer. Sammen sætter vi mål, så du hele tiden kan styre processen og kan følge med i resultaterne.

Vi stiller også de nødvendige spørgsmål og rådgiver med vores ekspertviden indenfor IT udvikling, webdesign og online marketing – så vi får skabt det absolut bedste resultat, som du er tilfreds med og som virker.

Lad os høre om dit projekt

Vi tager altid gerne en snak med dig om dit projekt, bare send os en mail eller giv os et kald på telefonen.