Header billede

Privatlivspolitik og cookies

Her kan du læse vores privatlivspolitik og cookiepolitik. Hvis du har nogle spørgsmål til disse, skal du være velkommen til at kontakte os

Privatlivspolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for dette site er:

SuccesProjekter ApS (CVR: 37233234)
Kolt kirkevej 161
8361 Hasselager

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos os, kan du rette henvendelse på kontakt@succesprojekter.dk.

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til os. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Indsamling af personlige oplysninger

Er du kunde eller kontakter du os fra websitet, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn, titel, adresse, postnummer, by, land, mobilnummer og email-adresse samt faktureringsoplysninger som firmanavn, CVR nr. m.v.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når man bliver oprettet som kunde. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Er du kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at:

  • Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger
  • Udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
  • Håndtere administration af kundeforholdet til dig
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, systemopdateringer, nedetider m.v. via e-mail.

Deling af dine personoplysninger

Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med andre virksomheder.

Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtager uden for EU/EØS.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 36 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Sidst opdateret

Denne privatlivspolitik er senest opdateret den 12-05-2018.

Cookiepolitik

Cookie oplysninger
Hos SuccesProjekter vil vi gerne gøre det nemt for dig og for at kunne gøre dette, benytter vi cookies til at gemme relevant information på din computer.

Hvad er cookies?
Cookies er små filer på din computer med informationer, som vi kan gemme og læse igen.

Hvad bruger vi cookies til?
Vi bruger blandt andet cookies til følgende:

  • huske dit brugernavn og din adgangskode fra gang til gang
  • samle statistik om hvordan sitet bliver brugt via værktøjet Google Analytics

Hvordan undgår jeg cookies eller slipper af med dem?
Der er flere måde at undgå cookies på. Specifikt for Google Analytics: Her kan du fravælge cookies fra Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder afhængig af formålet med de forskellige cookies.
Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de fjernes automatisk, når de udløber.

Sidst opdateret

Denne cookiepolitik er senest opdateret den 12-05-2018.