WordPress Hjemmeside

Ønsker du en ny WordPress hjemmeside? Med os som leverandør, får du både en sparringspartner, der kan rådgive dig i den rigtige retning og som kan levere den rigtige løsning for dig

WordPress hjemmeside

WordPress hjemmeside med ambition

Hjemmesider med ambition

Vi kan hjælpe dig helt fra konceptstadiet, til design, indhold, opsætning, kodning og til lancering af din hjemmeside. Vi er der selvfølgelig også til at hjælpe dig videre, når du har brug for mere indhold på siden, tilpasninger og justeringer, når nye behov opstår.

Vi kan hjælpe med alle de funktioner, du drømmer om. IT-udvikling er vores kernekompetence og derfor kan vi lave præcis de funktioner, tilretninger og integrationer, som du har brug for. Uanset om det bare er en smart lille funktion eller noget mere kompliceret såsom at få hele din hjemmeside til at snakke sammen med jeres regnskabs- og lagersystem.

Hos os får du WordPress hjemmesider, som er optimeret fra start og hvor hastighed er en væsentlig parameter. Denne hjemmeside er f.eks. resultatet af et WordPress tema, vi har lavet helt fra bunden. Så kan du jo selv vurdere oplevelsen og hastigheden uanset, om det er på mobil eller en almindelig computer du sidder ved.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

Hvorfor vælge WordPress til din nye hjemmeside?

WordPress logoWordPress er blevet det mest populære CMS (content management system) på hele internettet og det med god grund. WordPress hjemmesider er nemme at gå til. De er lette at arbejde med, opdatere og lægge nyt materiale på.

WordPress er det man kalder OpenSource, dvs. frit tilgængelig uden omkostning. På grund af den massive udbredelse, er det samtidig en platform, hvor man ikke binder sig til nogen virksomhed og vil altid kunne skifte leverandør. Det er selvfølgelig en klar fordel og du vil altid kunne få hjælp af et hav af programmører og tech-eksperter, når du har problem.

Det er ikke tilfældigt at WordPress er basis for 50% af nettets hjemmesider.

Vi kan hjælpe dig med din nye WordPress hjemmeside, samt med at udvikle de specialfunktioner som du og din virksomhed har brug for.

Case: Nomitec A/S fik ny tilpasset hjemmeside

Nomitec responsive design

Læs casen med Nomitec A/S som havde brug for en ny hjemmeside og dertil en lang række ekstra funktionaliteter der skulle udvikles.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak