Header billede

WordPress hosting

Har du brug for hurtig, stabil og sikker WordPress Hosting? Så har vi en effektiv løsning, der er specifikt optimeret til WordPress og WooCommerce. Undgå at miste kunder på en langsom side

WordPress hosting

Professionel WordPress hosting til din hjemmeside

VIDEN OM LOAD TID:

47% af brugere forventer en load tid på 2 sekunder eller derunder

40% af brugere forlader et website hvis load tid er over 3 sekunder

Ét sekunds forsinkelse på load tid kan resultere i 7% færre konverteringer

Kilde: kissmetrics.com

WordPress hosting kan være en uoverskuelig nød at knække. Der er masser af udbydere, som alle påstår, at deres løsning er god nok. Vi havde faktisk nøjagtigt samme problem med vores kunder, og det var svært at finde god WordPress hosting nærmest uanset prisen man ville betale.

Så i stedet for at acceptere en halv løsning til vores egen WordPress hosting, fandt vi selv på en god og holdbar løsning, som også hænger sammen prismæssigt. Desværre kan vi kun tilbyde denne WordPress hosting til vore egne kunder, da hosting ikke er vores primære område. Men vi ønsker at vores kunders kunder får en god oplevelse på deres site.

Vi fokuserer på at skabe et solidt og hurtigt driftmiljø, der kan fungere som platform for din forretning. Hosting er ofte en ret kritisk del af virksomheder, der er online.

Prisen er ofte en væsentlig konkurrence parameter ved hosting, men sådan ser vi slet ikke på det. Tænk i stedet på, hvor mange kunder du vil risikere at miste pga. en langsom oplevelse på dit website og hvilken værdi det har for dig. Hvad er det f.eks. værd for dig at miste 1, 5 eller 10 kunder om dagen eller måneden? - Og ikke mindst, hvad siger en langsom hjemmeside om din virksomhed?

Vi tilbyder hosting som er:

  • Stabil – 99,99% oppetid
  • Optimeret – mod WordPress & WooCommerce
  • Hurtig – og nem at justere i størrelse og kapacitet når behov ændrer sig

Serverne som hoster din hjemmeside tilbyder:

  • 1 Gb/s internet
  • SSD diske – hurtig og masser af plads
  • Serverplaceringer i hele verden - så du altid er tæt på dine kunder med en hurtig hjemmeside

Den specifikke løsning og pris afhænger af dit behov. Prismæssigt ligger den billigste løsning fra 250kr om måneden. Vi kan selvfølgelig hjælpe med at flytte hele din hjemmeside, så det virker fra start på din nye WordPress hosting.

Kontakt os i dag for et tilbud

Få et tilbud eller en snak om hosting af din WordPress side

Hvorfor ikke bruge billig eller gratis hosting?

En langsom server koster dig kunder hver eneste dag. En stor procentdel af besøgende lukker din side igen, hvis den tager bare et par sekunder at loade. Vi plejer at sige, at det er dyrt at købe (for) billig hosting.

Din WordPress hosting skal være hurtig, stabil og tilbyde nok trafik hver måned. Så risikerer du ikke, at din side stopper med at svare, den dag du har fået den gode omtale i avisen eller lancerer dit nye produkt og ordrerne strømmer ind.

Når det så er sagt, er hosting bestemt ikke det eneste afgørende for en hurtig hjemmeside. Det er grundlaget, hvorefter man også skal have et hurtigt WordPress tema og begrænset mængde plugins.

Kontakt os i dag

Få et tilbud eller en snak om hosting af din WordPress side