Header billede

WordPress Webshop

Har du brug for en ny webshop? Så kan WordPress med WooCommerce næsten med garanti løse dit behov. Vi kan tilbyde dig stor erfaring og rådgivning i både at lave, designe, optimere og drive webshops

WordPress webshop

WordPress webshop med WooCommerce

WordPress Webshop

En WordPress webshop, f.eks. i WooCommerce, er efterhånden en helt almindelig måde at etablere en webshop på. Det er gratis at bruge og tilbyder en lang række standard funktionaliteter, som du ikke selv behøver at lave.

Men en webshop er meget mere end bare end WordPress og WooCommerce og et par salgssider. Det handler lige så meget om markedsføringen og de nødvendige tilpasninger efterfølgende, efterhånden som man bliver klogere.

Vi har det rette mix af rådgivning, projektledelse og udvikling, som kan hjælpe dig igennem hele processen med etablering af webshop. Vi kan derfor lave siden præcis, som du ønsker, rådgive dig og dit team og hjælpe med alt det tekniske. Læs mere om hvordan vi arbejder her

Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

  • Rådgive dig igennem hele processen
  • Udvikle de særlige funktioner din virksomhed brug for
  • Sørge for at webshop er integreret med dine øvrige systemer

Hele udviklingsforløbet kan du følge i vores projektstyringsværktøj, så du altid ved hvad vi arbejder på, hvad der er prioriteret - og ændre retningen, når du har brug for det. Fordi en ting er helt sikkert - man bliver klogere undervejs i processen.

Reference: Webshop for Amager Blomster

Amagerblomster nyt design

Amager blomster ønskede en ny hjemmeside, med et lækkert nyt design og en komplet webshop. Siden blev bygget i WordPress og WooCommerce, specialtilpasset til de krav Amager blomster havde til siden.

Skal vi tage en snak om samarbejdsmuligheder?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

WordPress og WooCommerce som webshop?

WordPress logo

WordPress er verdens mest populære CMS (content management system) til websider og med god grund. WordPress er stærkt, let at bruge, pålideligt og Open Source. Det er ikke tilfældigt at WordPress bruges på 30% af alle websites.

WooCommerce logo

Som webshopsystem er WooCommerce fleksibelt nok til den nye iværksætter, der sælger et enkelt produkt og favner samtidigt den erfarne virksomhed med tusindvis af produkter, kunder og mange daglige besøgende.

Både WordPress og WooCommerce er gratis. Dertil kan så købes diverse færdige løsninger, som klarer en del af arbejdet i at lave en hjemmeside, fx. funktioner (plugins) eller integrationer. Vi hjælper med at vælge, sammensætte og lave de særlige funktionaliteter du har brug for - så webshoppen kommer til at køre som smurt.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak