Header billede

Om SuccesProjekter

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at realisere deres IT-projekter, både med det konkrete udviklingsarbejde og ærlig rådgivning, samt at sikre projektet med en passende dosis projektledelse

SuccesProjekter.dk

SuccesProjekter ApS er en IT-virksomhed, der har til huse lidt nord for Silkeborg. Virksomheden blev stiftet i 2012. Udgangspunktet i starten var ikke it-udvikling, men med ideen om at tilbyde online kurser i projektledelse. Efter et års tid blev it-udviklingsdelen koblet på forretningen, som en naturlig del.

Ret hurtigt blev webudvikling og WordPress udvikling en helt central del af forretningen, da kunderne synes godt om de egenskaber der i dag kan genkendes i vores værdier. Vi har nemlig klare holdninger til hvordan IT-projekter bør gribes an og vi sætter en ære i at lave gode løsninger, i en ordentlig kvalitet og på en ordentlig måde.

Vi arbejder i frontlinjen af web teknologierne og fokuserer på at levere højest mulig værdi til vores kunder. Det gør vi primært ved at være gode til at forstå kundernes behov og ved hjælp af højt teknisk niveau, omsætte det til en passende IT løsning.

I dag laver vi udviklingsprojekter for/med vores kunder, samt udvikler på de produkter vi selv sælger. Et af vores produkter er et WordPress plugin der hedder WP Synchro (wpsynchro.com), som bruges på flere tusinde websites.

Brian Søgård Jensen

Brian Søgård Jensen er stifter, ene-ejer
og one-man army i SuccesProjekter.dk.

Disse værdier tror vi på i et samarbejde

KVALITET

Kvalitet er den billigste løsning på lang sigt og den bedste løsning på kort sigt

ENKELTHED

Vi tror på enkle løsninger - baseret på at lytte og forstå brugernes reelle behov

TROVÆRDIGHED

Vi er den IT-partner du kan have tillid til. Vi kan rådgive dig til de bedste løsninger

ENGAGEMENT

Vi engagerer os i din forretning, for at kunne give dig de bedste løsninger

EFFEKTIVITET

Du vil opleve at dine opgaver hurtigt bliver løst og på en effektiv måde

TILGÆNGELIG

Du kan altid få fat på os og vi tilstræber hurtigt at give dig svar på spørgsmål

Lad os høre om dit projekt

Vi tager altid gerne en snak med dig om dit projekt, bare send os en mail eller giv os et kald på telefonen.

Sådan vil du opleve samarbejdet med os

Grundlæggende forstår vi at vores kundens behov er forskellige og dermed at én løsning ikke passer til alle. Derfor arbejder vi altid på at forstå dit specifikke behov og derefter finde den bedste løsning.

Du vil opleve at vi er nemme at snakke med, og engagerer os i dig og din virksomhed, og i det vi laver for dig. Du vil også opleve at vi kommer med forslag og ideer, som i sidste ende kan løfte din forretning.

Vi hjælper dig med at omsætte din idé til et rigtigt produkt, som du kan bruge i din forretning. Vi er procesorienterede, og hjælper både med planlægning, strukturering, programmering, opfølgning, idriftsættelse og fejlrettelser. Vi har erfaring fra at styre alt fra små projekter til projekter der strækker sig over tusindvis af timer - og vi ved hvordan vi kommer fra idé til levering og drift.

Vi er procesorienteret

Vi tilpasser løbende udviklingen, så vi får det vigtigste med fra start, og løbende tilpasser til nye behov der opstår eller nye idéer. Sammen sætter vi mål, så du hele tiden kan styre processen og kan følge med i resultaterne.

Vi stiller også de nødvendige spørgsmål og rådgiver med vores ekspertviden indenfor IT udvikling, webdesign og online marketing - så vi får skabt det absolut bedste resultat, som du er tilfreds med og som virker.

Lad os høre om dit projekt

Vi tager altid gerne en snak med dig om dit projekt, bare send os en mail eller giv os et kald på telefonen.