Header billede

Referencer & Projekter

Her kan du se eksempler på de projekter vi har gennemført sammen med vores kunder. De er udvalgt for at give et indtryk af de forskellige typer af opgaver vi løser for vores kunder.

Udrulningsportal til nyt fælles bibliotekssystem i Danmark

Fælles bibliotekssystem udrulningsportal

KUNDE:

Systematic logo

Systematic er Danmarks største privatejet IT virksomhed, med over 900 ansatte globalt. Der arbejdes med 5 forretningsområder: Public & Private, Healthcare, Defence, Intelligence & National Security og Library & Learning. Systematic er særlig kendt for høj kvalitet og højt modenhedsniveau i sine IT projekter.

Links til yderligere info om projekt:

KOMBIT om FBS

Introduktion:

Systematic havde vundet et udbud fra KOMBIT med at udvikle og udrulle et helt nyt bibliotekssystem til de fleste danske kommuner. Det vil sige til alle skoler, folkebiblioteker og lignende. Mange kommuner havde forskellige systemer, som havde data fra gamle systemer der skulle konverteres til det nye system. For at komplicere det yderligere, var tidsplanen stram. Altså et meget stort og komplekst projekt.

Opgaven:

SuccesProjekter fik til opgave at udvikle et website i WordPress der skulle håndtere og koordinere udrulningsprocessen mellem kommunerne og Systematic. Værktøjet skulle være det centrale omdrejningspunkt i planlægningen og udrulningen. Kommunerne havde for at vide hvad de skulle gøre og hvornår. Systematic havde brug for at kende status på alle kommuners fremdrift og status.

Projektet blev gennemført med succes og Systematic fik en god platform til at udrulle det nye fælles bibliotekssystem til landets kommuner. Lige nu er det nye bibliotekssystem udrullet til 97 kommuner, på både folkebiblioteker, skolebiblioteker m.m.

Systemet blev faktisk så godt, at det blev videreudviklet til at blive et generelt udrulningsværktøj på tværs af Systematic's projekter og produkter.

Hvis en stor IT virksomhed med over 900 medarbejdere vælger SuccesProjekter som WordPress leverandør
- så kan vi helt sikkert også hjælpe dig

Dashboard til online markedsføringsbureau

WeMarket Board

KUNDE:

WeMarket logo

WeMarket er et dansk online markedsføringsbureau beliggende i Ikast i midtjylland. De hjælper deres kunder med online markedsføring, uanset om det er via Adwords, Facebook eller SEO - Eller fuld service på alle online markedsføring fronterne.

Introduktion:

Online markedsføring er en kompleks størrelse, hvor det ofte kan være svært for kunderne at gennemskue resultaterne af deres investeringer. Online markedsføringsbureauet WeMarket ville derfor lave en løsning til at vise deres kunder alle relevante nøgletal, fra alle kilder, samlet ét sted.

Opgaven:

Løsningen blev en fuldstændig tilpasset WordPress løsning, specifikt til deres behov. Der skulle integreres direkte til både Google Adwords, Facebook, Google Analytics og AccuRanker (til SEO). På den måde kunne kunderne logge ind på løsningen og se tilstanden på hele deres online tilstedeværelse ét sted. Ikke noget med at kunderne skulle ind i Google Analytics eller Facebook annonceværktøjer, som ofte kan præsentere tal på mange forskellige måder. De fik præsenteret de tal som giver mening for dem, på en simpel og overskuelig måde.

Det blev en kæmpe succes og blev efterfølgende udbygget med andre integrationer, f.eks. til tidsregistrering og automatisk rapportering, så kunderne altid kan se hvad der arbejdes på. Siden launch er der løbende forbedret på løsningen, som bliver bedre for hver gang. Vi har nemlig brugt den agile tankegang, hvor der løbende bygges det på der giver forretningsmæssig mening, frem for at lave et stort system fra start.

Vi laver både større og mindre projekter for forskellige typer af kunder
- Det handler i sidste ende om at kemien er i orden

Webshop for Amager Blomster

Amagerblomster nyt design

KUNDE:

Amagerblomster logo

Amager blomster har en blomsterbutik i København (på Amager), hvorfra de sælger deres blomster både direkte fra butikken, men også fra nettet. De kører efter motto'et "Du skal have den bedst tænkelige blomsterbutik – både fysisk og på nettet". Det gør de som de bedste i branchen, med den højeste kundetilfredshed blandt blomsterbutikker i Danmark jf. Trustpilot.

Link til siden: https://amagerblomster.dk

Introduktion:

Amager blomster ville gerne have en ny hjemmeside, med et friskere udtryk og bedre tekniske forudsætninger. Siden skulle fortsat være i WordPress med WooCommerce, som deres tidligere side også var baseret på. Load tid var højt på agendaen og den eneste måde at opnå det på, er ved at lave det ordentlig fra bunden. Altså ved ikke at bruge standard købetemaer, fordi de indeholder alt for meget unødigt.

Opgaven:

Som længerevarende samarbejdspartner, fik vi opgaven med at lave den ny hjemmeside. Designet fik vi lavet ude i byen, fra en designer rundt om hjørnet fra butikken. Vores hovedkompetence er ikke design, men at lave det tekniske udvikling af siden. Det er vi til gengæld bedre end de fleste til. Vi leverer altid høj kvalitet, da det er mest holdbart i længden og giver muligheder man ellers ikke ville have. Load tiden på sitet blev helt eminent og Amager blomster fik et lækkert site i høj kvalitet der kan udvides på og bruges mange år fremover.

Større og komplekse løsninger er noget af det vi er bedst til
- Særligt når der er høje krav til sikkerhed og kvalitet

Uddannelse af personale til havvindmølleparker

SITE Induction

KUNDE:

Vattenfall logo

Vattenfall er et europæisk energiselskab med 20.000 ansatte. De producerer el og varme fra energikilderne vind, vand, biomasse, sol, kernekraft, kul og gas. Vattenfall er ejet af den svenske stat.

Introduktion:

Vores anden kunde, danske Systematic, skulle levere en større system platform til svenske Vattenfall. Som en del af det system kompleks, skulle der leveres en webløsning til uddannelse af personale der skal arbejde på havvindmølleparker. Denne del af løsningen skulle laves med basis i WordPress, men 100% specialtilpasset de krav Vattenfall havde.

Opgaven:

Løsningen blev en omfattende løsning i WordPress, på både brugersiden, men også et bagvedliggende system til at håndtere brugerne. Opgaven blev leveret til tiden og opfyldte de krav der var stillet. Løsningen blev idriftsat i deres datacenter i Tyskland, hvorfra systemet skal bruges fra hele verden. Eksempelvis når en arbejder fra Malaysia skal ud på en af de danske havvindmølleparker, skal de igennem uddannelsessystemet, så man sikrer at alle kriterier er opfyldt inden de får adgang til båd/helikopter mod vindmølleparken.

Lad os høre om dit projekt

Vi tager altid gerne en snak med dig om dit projekt, bare send os en mail eller giv os et kald på telefonen