Header billede

WordPress Udvikling

Har du brug for at få udviklet funktionalitet til dit WordPress site? Det kan være som plugin eller helt nyt tema. Vi laver WordPress udvikling og tilbyder dig over 20 års udviklingserfaring samt professionel projektledelse.

Professionel WordPress udvikling

Specialudvikling WordPress

Vores erfaring med udvikling i WordPress dækker både små projekter og projekter med varighed over flere år. Typisk laver vi de mest komplekse opgaver, hvor kravene til forretningsforståelse og tekniske evne er høje. Se eksempler på projekter.

Du får en leverandør, der arbejder struktureret og procesorienteret. Dette medfører, at du vil opleve meget få overraskelser og du vil være med hele vejen i processen. Vores kombination af udvikling og projektledelse sikrer dig gode løsninger af en høj kvalitet og levering til tiden.

Vi kan hjælpe med at udvikle helt nye funktioner, i form af et plugin/tema, eller sørge for at integrere din side med andre systemer. Det kunne f.eks. være integration med andre webservices (fx. E-conomic, Google, Facebook), salgssystemer eller funktioner i systemet bagved - fx. integration af data fra økonomistyringssystem, lagerstyring, lagerprognose eller lige præcis det du har brug for.

Reference: Udrulningsportal til nyt fælles bibliotekssytem

Fælles bibliotekssystem udrulningsportal

Den store danske IT-virksomhed Systematic skulle levere det nye fælles bibliotekssystem til de fleste danske kommuner som et offentlig udbud. SuccesProjekter fik til opgave at lave en komplet udrulningsportal, til at koordinere udrulningen med de 97 kommuner.

Skal du have lavet noget i WordPress?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt

Hvorfor vælge os til din WordPress udvikling?

WordPress logo

Vi har mange års erfaring med at udvikle en meget bred vifte af IT-løsninger til både små og mellemstore virksomheder.

Vi er nemme at arbejde sammen med og har altid en stærk projektstyring på dine opgaver, som sikrer, at dine projekter kører fremad og blive leveret til tiden. Du kan stole på, at vi leverer det aftalte og vi lover ikke mere, end vi kan holde. Du kan altid følge med i processen, bestemme retningen og få hjælpe og sparring på de svære udfordringer.

Vi er heller ikke bange for at tænke i nye baner og komme med forslag og udfordre "det som er". Vi har flere gange rådgivet og været med til at strømline arbejdsprocesser internt hos vores kunder.

Det er vigtigt for os, at du får en løsning, som du kan bruge til noget, og som bliver en del af driften i din virksomhed. Vi leverer kun løsninger, vi kan stå inde for.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak